Politie geeft camerabeelden vader broertjes vrij

De politie heeft dinsdagmiddag camerabeelden vrijgegeven waarop de auto van de vader van de vermiste Ruben en Julian te zien is. Een deel van de gereden route van de vader is nog onduidelijk, de politie zoekt naar informatie hierover.

Volgens de politie is een deel van de route die de vader aflegde op maandag 6 mei rond 20.15 uur vanuit Vleuten naar Neerbeek bekend. In de route vanuit Limburg naar Doorn zitten echter nog een aantal onduidelijkheden.

Rond 20.30 uur werd de telefoon van de vader waargenomen in Beesd. Iets na 21.00 uur wordt het kenteken van de Hyundai geregistreerd bij Best. Daarna volgt een GSM-waarneming in Weert. Om 22.15 uur tankt Jeroen bij een tankstation in Neerbeek, zo blijkt uit camerabeelden en een pintransactie. Vermoedelijk rijdt hij rond 22.26 uur door de Fattenbergstraat in Neerbeek. Kort daarna belt hij voor een laatste keer met zijn huidige partner en zegt dat ze zijn aangekomen bij het motel in Limburg. In werkelijkheid is hij op dat moment nog in Neerbeek.

Mogelijk is Jeroen via de A73 weer richting het noorden gegaan. Kort na middernacht, het is dan dinsdag 7 mei, wordt waarschijnlijk zijn auto op de parkeerplaats bij tankstation de Romeinse Put bij Venray gezien. Om 01.42 uur wordt het kenteken van de Hyundai geregistreerd op de Rijnbrug bij Rhenen. Daarna wordt hij om 01.56 uur vermoedelijk op de Rijksstraatweg in Leersum gefilmd door een bewakingscamera. Hij keert daar de auto. Op deze beelden is een andere auto te zien. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder van deze auto.

Daarna is er volgens de politie een gat in de tijdlijn. Dinsdagochtend 7 mei om 04.15 uur wordt het mobieltje van Jeroen weer actief in de omgeving van het Doornse Gat, waar later zijn levenloze lichaam en de auto dinsdagochtend worden gevonden.

De politie heeft inmiddels meer dan 1500 tips binnengekregen maar roept nog steeds op om eventuele relevante informatie over Jeroen Denis of de  Hyundai met het kenteken 08-NT-BV door te geven.

Bekijk hier de camerabeelden:

http://www.youtube.com/watch?v=XdQYXEVMPds&list=UUzwLvTQ-t868FCBbgiciCTA&index=1