Moeder Ruben en Julian dankbaar voor steunbetuigingen

De moeder van de vermiste Ruben en Julian heeft via Facebook iedereen bedankt voor de steun en en het doorsturen van de foto van haar ‘mannetjes’.

‘Via deze weg wil ik iedereen die op zoek is naar mijn kleine mannetjes enorm bedanken. Ik weet zeker, dat wanneer ze weten dat ze door zo veel mensen gezocht worden en ze zo veel aandacht in de media krijgen, dat ze daar heel trots op zouden zijn. Ik hoop zo dat jullie de hoop op het vinden van Ruben en Julian niet verliezen en dat ze straks vol trots het met eigen ogen kunnen zien wat voor een hoop werk er voor hen verzet is’, zo meldt moeder Iris op haar Facebookpagina.

Eerder op de dag liet reageerde de moeder ook al op de vele berichten. ‘Wederom bedankt voor jullie lieve steunberichten en het doorsturen van de foto van de jongens. Ik mis ze zo ontzettend en wil zo graag bij ze zijn. Hoop zo dat ze op dit moment nietsvermoedend zorgeloos ergens plezier aan het hebben zijn. En dat ik ze snel heelhuids weer vast kan houden. ILY4ever Rubbie en Juul.’

De kinderen zijn maandagavond voor het laatst gezien. Op dat moment waren ze bij hun vader. Hij heeft zelfmoord gepleegd en werd dinsdag dood aangetroffen in recreatiegebied Het Doornse Gat.