Vermiste broertjes nog niet terecht

De zoektocht van dinsdagavond en -nacht naar de broertjes Ruben (9) en Julian (7) heeft nog niets opgeleverd. De politie heeft een Amber Alert verspreid voor de twee vermiste jongens. Dinsdagmiddag werd alarm geslagen toen de vader van de twee dood gevonden werd in recreatiegebied het Doornse Gat. Hij had zichzelf van het leven beroofd. Sindsdien is van de twee jongens geen spoor.

Er zijn onder andere een politiehelikopter, speurhonden en agenten te paard ingezet. Ook het leger hielp mee bij de zoektocht. Om twee uur is de politie gestopt.

De moeder van de jongens is vreselijk ongerust. “Ik mis de kinderen heel erg en hoop dat ik mijn jongens snel weer levend terugzie. Ik wil iedereen die ook maar een beetje informatie heeft oproepen om hiermee naar de politie te gaan”, laat ze aan onze redactie weten.

Dinsdag plaatste ze foto’s van haar zoontjes op haar Facebookpagina met daarbij de tekst: “Alsjeblieft, wil iedereen uitkijken naar mijn kleine mannetjes, ze worden sinds gisterochtend vermist”.