'Ik mis mijn jongens verschrikkelijk´

De moeder van Ruben en Julian heeft een bericht geschreven op de Facebookpagina die in het leven is geroepen om haar te steunen.

“Ik waardeer jullie betrokkenheid enorm, het is hartverwarmend dat er zo veel mensen mee leven en net als ik op een goede afloop hadden gehoopt. Ik mis mijn jongens verschrikkelijk :’-(. Dank jullie wel voor alles”, zo staat in het bericht.

Op de Facebookpagina zijn inmiddels duizenden berichten geplaatst voor moeder Iris. “Moet het even kwijt. Vanmorgen wordt mijn dochter van 7 wakker en kijkt naar buiten. Dan vraagt ze mama is het waar dat nu de hele wereld zo hard huilt zelfs alle mensen en kinderen in de hemel? Ik zeg hoezo dan meissie. Nou zegt ze jij zei laatst de hele wereld heeft verdriet omdat julian en ruben zijn doodgegaan. Ik zeg dat klopt. Toen zei ze dan hoeft de mama gelukkig niet alleen te huilen en huilt iedereen met haar mee. Werd er zelf stil van”, schrijft een moeder.

De pagina werd opgericht om Iris in de tijd dat haar jongens vermist waren te steunen. Nadat bekend werd dat de broertjes dood gevonden waren, stroomde de pagina vol met condoleances en berichten ter nagedachtenis van Ruben en Julian.