Facebookgroep vol steunbetuigingen voor moeder

Veel mensen leven mee met de moeder van de vermiste jongetjes Ruben en Julian. Dat blijkt ook weer nu er een Facebookgroep is opgezet waar men steunbetuigingen achter kan laten voor moeder Iris.

De groep is donderdagavond in het leven geroepen door Henny Poorterman en Margriet Haak en heeft inmiddels ruim 1400 leden. “Het is een actie vanuit een moederhart”, vertelt Henny, die zelf twee kinderen heeft. “Ik woon in Deventer en iedereen heeft het er hier over.” Henny wil Iris laten voelen hoe zeer mensen met haar meeleven en bedacht daarom dit initiatief.

Veel mensen hebben inmiddels een berichtje achtergelaten. “Zolang er nog geen duidelijkheid is blijf ik goede hoop houden!! Ik sta ermee op en ga ermee naar bed!! Duim me suf!! Kon ik maar meer doen dan dat.. Veel kracht en sterkte voor Iris en de rest vd familie!!#in gedachte bij jullie maar ook bij J&R!!”, schrijft iemand.

“Echt troosten kan niemand jou Iris, daarvoor is dit verdriet veelste groot. Maar met de wetenschap dat heel Nederland meeleeft en uitkijkt naar Ruben en Julian blijft de hoop dat we ze terug vinden groot! Ik wens je veel kracht en sterkte toe. Lieve groet X”, luidt een ander bericht.

Henny hoopt dat Iris kracht kan putten uit deze steunbetuigingen.