Christa is nierdonoren ontzettend dankbaar

Afgelopen november was in onze uitzending een reportage te zien over Christa Schot uit Zuid-Beijerland. Zij wacht met smart op een donornier en doet er alles aan om een geschikte donor te vinden. Verschillende mensen hebben zich als donor gemeld, maar helaas is er geen match gevonden. Christa wil via deze weg al deze Samaritaanse nierdonoren bedanken:

Donoren bedankt !

Via deze weg zou ik heel graag alle mensen die zich hebben aangemeld als nierdonor voor mij willen bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben!

Gisterenmorgen belde het ziekenhuis mij op om te vertellen dat niet één donor matcht. Dat is natuurlijk heel erg jammer, maar het is niet anders…

Voor mij is het heel belangrijk dat jullie weten hoe dankbaar ik jullie ben en dat ik dat nooit zal vergeten. Er wordt nog al eens gemopperd op de samenleving en ook ik doe daar aan mee. Maar uit de vele reacties blijkt toch maar weer dat er een heleboel goede mensen zijn die wel (heel) wat voor een andere over hebben!

Ik hoop met heel mijn hart dat het jullie allemaal goed zal gaan (en dat jullie toch gewoon orgaandonor blijven en misschien anderen het belang hiervan kunnen doen laten inzien, want donoren zijn zo hard nodig!) en wens jullie heel veel gezondheid, maar bovenal veel geluk toe!

Ik zelf wacht maar weer gewoon af of er een nier via Eurotransplant komt en een hele lieve vriendin zit in het zogenaamde cross-overtraject. Dus wie weet…

Veel liefs en alle goeds,

Christa Schot