Bijeenkomst op school Ruben en Julian

Op de basisschool in Zeist van de overleden broertjes Ruben en Julian wordt dinsdagochtend een bijeenkomst voor leerlingen en hun ouders gehouden.

Op de besloten bijeenkomst van de Kerckeboschschool zal worden stilgestaan bij het overlijden van de twee jongens en zullen betrokkenen hun verdriet delen. Dat maakte een woordvoerster van de gemeente Zeist maandag namens de school bekend.

De bijeenkomst wordt om 10.00 uur gevolgd door een persconferentie op het schoolplein aan de Oranje Nassaulaan 5 in Zeist. Behalve vertegenwoordigers van de christelijke school, zal ook burgemeester Koos Janssen van Zeist het woord voeren.

De gemeente Wijk bij Duurstede legt in het gemeentehuis een condoleanceboek neer. Op die manier kunnen de inwoners van de gemeente hun medeleven tonen. Het gemeentehuis is dinsdag vanaf 8.30 uur open, is maandag bekendgemaakt. Op www.condoleance.nl hadden maandag rond 14.30 uur al bijna 30.000 mensen een condoleance getekend.

Bij voetbalvereniging Jonathan, waar Ruben speelde, zijn maandag bloemen neergelegd. Alle wedstrijden zijn daar de komende week afgelast.