11-jarig voetballertje mishandeld

Een schoolvoetbaltoernooi in Zoetermeer is woensdag helemaal uit de hand gelopen na de mishandeling van een 11-jarige jongen. Een 18-jarige man uit Zoetermeer is aangehouden en zit vast.

De agressieveling wordt verdacht van zware mishandeling of een poging daartoe. Het slachtoffer zou tijdens de wedstrijd ruzie hebben gekregen met een tegenstander. Het incident leek voorbij te zijn tot de 18-jarige Zoetermeerder opeens op de club verscheen. Hij zou het slachtoffer meerdere keren hebben geschopt en geslagen.

De directeur van de school van het jonge slachtoffer laat in een reactie aan Hart van Nederland weten erg geschrokken te zijn: “We betreuren het incident heel erg en zijn flink geschrokken. De leerling heeft een gebroken pols opgelopen, het gaat naar omstandigheden goed met hem. Uiteraard hebben wij goed contact met zijn ouders. Onze zorg gaat nu eerst uit naar onze leerlingen, hun ouders informeren wij per brief.”

Hart van Nederland is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Mensen die iets hebben gezien kunnen bellen naar de redactie: 020-8007-702.