Televizier-Ring naar The Voice

The Voice of Holland is dit jaar de winnaar geworden van de Gouden Televizier-Ring. De prijs werd door olympisch kampioen Epke Zonderland uitgereikt in theater Carré in Amsterdam.

Naast The Voice maakten ook Wie is de Mol? en Ali B. op Volle Toeren kans op de Ring. Wie is de Mol? was voor de zesde keer genomineerd, maar de programmamakers moesten wederom met lege handen naar huis.

De Zilveren Televizier-Ster ging bij de mannen naar Ali B. Hij liet Jeroen van Koningsbrugge en Matthijs van Nieuwkerk achter zich. De Zilveren Televizier-Ster voor de vrouwen is gewonnen door Yvon Jaspers. Zij was zelf echter niet aanwezig om deze in ontvangst te nemen. Boerin Agnes, bekend uit Boer Zoekt Vrouw, nam de honneurs waar. Linda de Mol en Wendy van Dijk waren ook genomineerd voor deze prijs.

Het publiek koos het programma Het Klokhuis als de winnaar van De Gouden Stuiver. Het Klokhuis was al twaalf keer op rij genomineerd voor de prijs, maar mocht hem nooit eerder in ontvangst nemen. Gerard Ekdom heeft de Televizier Talent Award gewonnen. Hij was genomineerd samen met Britt Dekker en Kim-Lian van der Meij.