Verwondingen man blijven raadsel

De politie tast nog steeds in duister over wat er in de nacht van 1 op 2 november is gebeurd aan de Hofmeierstraat in Maastricht. Daar werd die nacht een man gewond aangetroffen. Zijn toestand is nog altijd kritiek.
 
Het slachtoffer werd in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 november om 03.00 uur aangetroffen op de Hofmeiersstraat na een melding van een aanrijding met letsel, waarbij de bestuurder zou zijn doorgereden. Tot nu toe is nog niet duidelijk of er inderdaad sprake is geweest van een aanrijding. Technisch en buurtonderzoek hebben hierover nog geen uitsluitsel kunnen geven.
Zolang de Maastrichtenaar niet uit zijn coma bijkomt en kan vertellen wat hem die nacht overkomen is, blijft het politie-onderzoek op volle kracht draaien. Er wordt rekening mee gehouden dat hij misschien wel slachtoffer van een misdrijf kan zijn geworden.
De dag na het aantreffen van de man is een getuigenoproep gedaan. Dit heeft tot nu toe slechts enkele reacties opgeleverd.
Omdat de situatie van het slachtoffer nog steeds zeer ernstig en zorgwekkend is, vraagt de politie nogmaals aan omwonenden of andere getuigen zich te melden. Dit kan via het landelijk nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).