112

Politie stopt actieve zoektocht naar vermiste Max Meijer (23)

De politie stopt met de actieve zoektocht naar de vermiste Max Meijer (23). Max verdween 8 december na een avondje stappen in Antwerpen, sindsdien ontbreekt ieder spoor.

“De afgelopen weken heeft de recherche alle mogelijke middelen ingezet om Max te vinden”, vertelt zijn zus Amy op Facebook. “De actieve zoekacties lopen nu langzaam ten einde maar het dossier blijft vanzelfsprekend geopend en actueel.”

De laatste beelden die de politie van Max heeft kunnen vinden, laten zien hoe hij iets na 6.00 uur in Antwerpen richting de Waagnatie aan de Schelde loopt. “Wat daarna gebeurd is weten we nog altijd niet”, schrijft Amy.

Lees ook: Politie zoekt tevergeefs naar vermiste Max (23) in water Antwerpen

Man met jas van Max

In het Belgische tv-opsporingsprogramma Faroek heeft de politie halverwege december nog beelden gedeeld van een man die met een jas over zijn arm loopt. Deze jas lijkt sterk op de beige parka van Max. In het bericht van Amy valt te lezen dat deze man nog altijd niet gevonden is.

“Een heleboel vragen en geen antwoorden. Het enige wat we nu willen is hem vinden, misschien gaat de natuur ons hierbij helpen….of komen er toch nog getuigen of antwoorden waar we mee verder kunnen.”