112

Man in Wezep heeft brede collectie drugs en vuurwerk in huis liggen, politie grijpt in

De politie heeft vorige week in Wezep een man aangehouden die een bijzonder diverse collectie aan soft- en harddrugs had liggen. Daarnaast beschikte hij over levensgevaarlijk vuurwerk.

In een Instagrambericht noemt de politie de verdachte ‘een apotheker’. Er werden in zijn woning onder andere wiet, xtc, ketamine, amfetine, mogelijk crystal meth en GHB gevonden. Verschillende soort drugs, van soft- tot harddrugs.

Lees ook: Man (28) aangehouden met 1,5 miljoen euro cash en 82 kilo cocaïne

Levensgevaarlijk vuurwerk

De apotheker beschikte daarnaast over duizend nitraten en een groot aantal cobrabommen, zwaar knalvuurwerk. Levensgevaarlijk, volgens de politie.

De drugs worden door forensische experts van de recherche onderzocht om officieel vast te kunnen stellen om welke drugs het precies gaat. Dat is van belang voor de strafzaak. De man wordt verdacht van het bezit en dealen van soft- en harddrugs. De illegale goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Dit bericht bekijken op Instagram

'Apotheker' met duizend nitraten, aangehouden. 👮‍♂️ Vorige week werd in een woning in Wezep een verdachte aangehouden op verdenking van bezit en dealen van soft- en harddrugs. De verdachte had in zijn huis onder andere wiet, XTC, ketamine, amfetamine, mogelijk crystal meth, GHB, 1000 nitraten en een groot aantal cobrabommen liggen. 🧨 Levensgevaarlijk! De drugs worden door forensische experts onderzocht om officieel vast te stellen om welke drugs het precies gaat. 🕵️‍♂️ Dit is van belang voor de strafzaak. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. De illegale goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Een bericht gedeeld door pol. Nunspeet Elburg Oldebroek (@politienunspeetelburgoldebroek) op 19 Okt 2020 om 8:15 (PDT)

Foto: politie Nunspeet, Elburg en Oldebroek