Gezondheid

Tim Knol schrijft boos lied over #Ikdoenietmeermee

Tim Knol is niet blij met de actie #Ikdoenietmeermee die onder BN’ers op sociale media rondgaat, laat de zanger weten op Instagram. Daarom schreef de zanger een lied, waarin hij zijn woede uit.

“Beetje boos wakker geworden vanochtend. Hier een liedje”, schrijft hij onder de video van het nummer Shooting Words. “Over die vervelende hashtag van die vervelende BN’ers die heel gevaarlijk aan het doen zijn op hun social media accounts.”

Lees ook: Zorgpersoneel boos om BN’ers die protesteren tegen coronaregels

In de reacties krijgt de 31-jarige zanger veel bijval.

#Ikdoenietmeermee

Sinds maandagavond roepen onder anderen Famke Louise, Gers Pardoel, Brace en dj Mental Theo volgers op met de hashtag #Ikdoenietmeermee zich tegen de coronarichtlijen van het kabinet te keren.

Thomas Berge deed hier ook aan mee, maar liet dinsdagochtend weten dat het om een “symbolisch statement” ging. De BN’ers laten hun volgers weten dat de huidige maatregelen ‘aan alle kanten rammelen’ en eisen bovendien eerlijkheid en transparantie. Volgens de oproep is ‘angst de grootste onderdrukker van het immuunsysteem’.

#ikdoewelmee

De oproep zette een tegenbeweging in gang onder de hashtag #ikdoewelmee en #ikdoenoggewoonmee, gesteund door onder anderen politici Rob Jetten, Lodewijk Asscher en BN’ers Claudia de Breij en Roel van Velzen.