112

Zorgen om Sheldon (17) uit Winterswijk die al drie weken vermist is

De 17-jarige Sheldon Emanuel uit Winterswijk is al meer dan drie weken vermist. Hij heeft meerdere keren contact gezocht via sociale media, maar de politie sluit niet uit dat iemand anders achter die berichten zit.

Sheldon is voor het laatst thuis gezien op donderdag 30 januari. Die dag verscheen de jongen niet op school en sindsdien ontbreekt ieder fysiek spoor van hem.

Wel was de tiener na die dag nog digitaal actief. Hij had contact via Whatsapp en lijkt zelfs te reageren onder zijn eigen vermissingsbericht op Instagram. Het is alleen niet duidelijk of zijn telefoon nog wel in handen van Sheldon is.

Zorgen bij familie

Sheldons familie maakt zich zorgen vanwege dingen die in de dagen voor zijn vermissing zijn gebeurd. De politie zegt dat er geen redenen zijn om aan te nemen dat de jongen gevaar loopt. “Maar we willen hem wel even spreken om te kijken of het goed met hem gaat”, laat een woordvoerder weten.

Mensen die Sheldon gezien hebben of meer weten over zijn verblijfplaats worden opgeroepen contact op te nemen met politie, via telefoonnummer 0900-8844. Sheldon is een donkere jongen van 1,80 meter lang en heeft een fors postuur. Hij draagt waarschijnlijk een trainingsbroek, een zwarte jas en zwart/witte Nike-schoenen.

https://www.instagram.com/p/B86fmkIg5ZI/