Lifestyle & Entertainment

Nieuwjaarsfeest: PostcodeKanjer van 54,7 miljoen valt dit jaar in Nieuw-Vennep

In 2019 viel hij in het Groningse dorpje Glimmen, maar waar valt de PostcodeKanjer van 2020? De eerste signalen kwamen vanuit Nieuw-Vennep en zijn inmiddels bevestigd.

Welke plaats gaat dit jaar nieuwe miljonairs verwelkomen? Speur sociale media af op PostcodeKanjer 2020 en je zult zien dat er één plaatsnaam is die er met kop en schouders bovenuit springt: Nieuw-Vennep. De hints en aanwijzingen druppelden de hele dag binnen, de spanning in het dorp liep hoog op. Nu weten ze het zeker.

PostcodeKanjer van 2020 valt op 2151 BZ

De PostcodeKanjer van dit jaar is gevallen op postcode 2151 BZ. Mensen die op die postcode wonen, mogen 54,7 miljoen euro verdelen. Eerder vandaag merkten scherpe Nieuw-Vennepers de vrachtwagens van productiemaatschappij United al op. Die bevolkten massaal de Ruiterstraat. De winnaars van de miljoenenregen wonen aan de Westerdreef.

Niet alleen de productiemaatschappij heeft zich vanmiddag in het openbaar laten zien. Ook de knalrode vrachtwagen met felverlichte miljoenenprijs op de zijkant is gespot. De kans dat deze vrachtwagen hier toevallig wordt geparkeerd, is vrijwel nihil.