Dieren

Politiepaarden dansen de salsa in Zuiderpark Den Haag

Eerder deze week vond zo mogelijk de veiligste dansles in tijdens van corona plaats. In het Zuiderpark in Den Haag kreeg een groep salsadansers bezoek van agenten op politiepaarden. In plaats van het bonnenboekje te trekken, besloten de agenten met paard en al een pasje mee te doen.

Vanwege de coronacrisis worden veel sportlessen buiten gegeven en dus hebben de dansers hun les verplaatst naar een grasveld in het Haagse Zuiderpark. Twee politieagenten kwamen een kijkje nemen.

Salsadanser Fieke deelt een filmpje van de danspartij op haar Facebookpagina. “Twee politieagenten te paard kwamen langs en besloten een dansje mee te doen! Geweldig en wat een enthousiasme”, schrijft ze bij de video. Daarna besluit ze: “Dit moet gedeeld worden toch?”

Gisteravond een salsa les gedaan in het Zuiderpark Den Haag. Twee politie agenten te paard kwamen langs en besloten een dansje mee te doen! Geweldig en wat een enthousiasme ❤☀️❤☀️Dit moet gedeeld worden toch ?? Mee eens ?? Deel de video !! Share the video !! Comparte el video !!Politie Zuiderpark Politie Eenheid Den Haag Omroep West Milena Ninova EdsleyJuny SofiaLöfgren LeonieOvergaag ManiekSantokhi Kirsty Wilson Video made by: Bob Bogaard

Posted by Fiek Vdh on Thursday, May 21, 2020

Beeld: screenshot Facebook