112

Politie zoekt via Twitter contact met vader vermiste Martin (7): 'Reageer alsjeblieft'

De politie verzoekt de vader van de 7-jarige Martin die door zijn ouders uit een instelling in Oisterwijk is meegenomen, om contact op te nemen. Agenten hebben de vader een berichtje gestuurd via Twitter.

“We moesten jullie drieën op een nationale opsporingslijst plaatsen, maar we willen eerst weten hoe het met jullie gaat. We sturen je een e-mail op je hotmail-account, kun je daar alsjeblieft op reageren? Bedankt.”

De Tilburgse politie laat weten zeer bezorgd te zijn over het welzijn van het jonge jochie en zijn ouders. Op het Twitteraccount van de vader is sinds 24 juni geen nieuw bericht verschenen. De 7-jarige Martin verdween op diezelfde dag.

Signalement Martin

Naar hem, en zijn ouders, wordt nog altijd gezocht. Daarom deelt de politie foto’s van het jongetje en ook een uitgebreide omschrijving van hoe hij eruit ziet.

Lees ook: Waar is de verstandelijk beperkte Martin (7) die werd meegenomen door zijn ouders?

Martin heeft kort blond haar met een scheiding aan de linkerkant en droeg een wit met rood gestreept t-shirt. Zijn vader (49) is 1.90m lang, heeft donker haar, een stevig buikje en droeg een beige lange broek, roze shirt en bruine sandalen. Hij is Australisch en praat mogelijk met een accent. Zijn moeder (34) is Russisch, praat bijna geen Nederlands, is 1.70m lang, heeft zwart stijl haar tot op haar schouders en droeg een wit shirt met een zwarte broek.