Misdaad

Politie looft beloning van 15.000 euro uit voor onbekende dode vrouw Westdorpe

Ondanks honderden tips weet de politie nog niet wie de nog altijd niet-geïdentificeerde vrouw heeft gedood die in juni vorig jaar werd gevonden in een weiland in het Zeeuws-Vlaamse Westdorpe. De politie looft nu een beloning van 15.000 euro uit voor de persoon die zich meldt met de gouden tip die leidt tot het achterhalen van de identiteit van de onbekende vrouw.

Daarom vroeg de politie dinsdagavond voor de vierde keer aandacht voor de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Doodgeschoten

Het lichaam van de vrouw, die geen kleding aanhad, lag in een weiland bij de Sint Anthoniekade en werd opgemerkt door een voorbijganger. De vrouw bleek te zijn doodgeschoten. Het gaat om een blanke vrouw van tussen de 50 en 65 jaar met kort rossig haar en een normaal postuur. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang.

Lees ook: Politie krijgt 370 tips over onbekende dode vrouw in Westdorpe

Met een tekening van hoe ze er bij leven vermoedelijk heeft uitgezien, probeerde de politie in augustus vorig jaar erachter te komen wie ze was. Maar tot op de dag van vandaag ontbreekt de gouden tip over de identiteit van het slachtoffer en de dader.

Foto: ANP