Lifestyle & Entertainment

Eerste pizza-drive-thru restaurant van Nederland komt in Goes

Frietjes, hamburgers en zelfs döner kebab kunnen we al bestellen vanuit de auto. Maar nog voor de zomer kun je nóg een welkome snack toevoegen aan je fastfoodmenu voor on the go. Binnenkort opent er een pizza-drive-thru langs de snelweg bij Goes. Een primeur voor Nederland.

Een woordvoerder van New York Pizza laat weten dat er soortgelijke concepten zijn in Frankrijk en Nederland. “In Nederland is dit er nog niet, dit vonden wij een gemiste kans. Wat is er nu lekkerder dan pizza eten achter het stuur?”

Lees ook: Nederlander trapt niet in fastfoodreclame

Het restaurant zal zijn deuren openen langs de A58, aan de voet van afslag 35a richting Goes-Zuid. Op dit moment zitten daar al een McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken. Met de komst van de pizza-drive-thru van New York Pizza, begint het stuk grond langs de snelweg op een heuse foodcourt te lijken.

Vooral losse pizzapunten

Anders dan bij andere vestigingen, zal de nadruk liggen op losse ‘slices’. Wel zo handig, als je je pizzapuntje meteen achter het stuur op wilt eten. Probeer dat maar eens met een rijkbelegde deegschijf met een diameter van 30 centimeter. Niet te doen.

Volgens een woordvoerder ligt de losse punt aan de basis van het succes van New York Pizza. “We zorgen natuurlijk wel voor een handig bordje en een servetje, zodat je de slice zonder gedoe kunt opeten in de auto.” Mocht je tóch een hele pizza willen, dan kun je altijd nog je auto parkeren om binnen in een restaurantgedeelte in alle rust je Italiaanse rondo te eten.

Als alles volgens planning verloopt, opent het restaurant voor de zomer nog. “We moeten nog een aantal zaken regelen, maar dat moet goedkomen”, stelt een woordvoerder gerust. “Zodra we echt opengaan, hebben we nog een grote verrassing waar we nog niets over mogen zeggen.”

Beeld: Pexels