Lifestyle & Entertainment

Jos (24) uit Oisterwijk raadt 'Het Geluid' en is daarmee 48.100 euro rijker

Luisteraars van Qmusic deden al wekenlang een poging, maar woensdag is ‘Het Geluid’ waar de radiozender naar zocht ein-de-lijk geraden. Jos uit Oisterwijk kwam met het verlossende antwoord.

De 24-jarige Brabander gaf als enige juiste antwoord ‘het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm’ en won daarmee een geldbedrag van 48.100 euro.

‘Ik hoor het elke dag’

Opvallend genoeg wist Jos al weken het juiste antwoord, voordat hij het instuurde naar de radiozender, zo vertelde hij in de uitzending. “Ik hoor het elke dag, want ik werk bij een autobedrijf”, vertelde hij.

Wat Jos met het prijzengeld gaat doen, weet hij nog niet. Zijn collega’s kunnen in ieder geval rekenen op een stuk taart, zo zei hij radio-dj Wim van Helden toe.

Het eerste Geluid is geraden! // Qmusic

🎉 Het eerste Geluid is geraden! Jos wint €48.100,- door het juiste antwoord te geven: het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm. 🙌 Blijf luisteren naar Q want bij Mattie & Marieke hoor je een nieuw Geluid!

Posted by Qmusic – Nederland on Wednesday, September 16, 2020

Het Geluid

Het Geluid is een radiospel waarbij luisteraars iedere werkdag de kans krijgen om een alledaags geluid te raden. Iedere keer dat het geluid niet wordt geraden, stijgt de hoogte van het prijzengeld.

Vorige week steeg het geldbedrag voor het geluid dat door Jos is geraden naar 40.000 euro. Na meer dan 400 ingestuurde foute antwoorden, besloot de zender besloot haar luisteraars toen een hint te geven. Presentator Rob Geus mocht de hint bekendmaken: “Veiligheid voorop. Dus: veiligheid voor-op.”

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Luisteraars die het geluid dit keer niet hebben geraden, hoeven niet te treuren. Morgen start Qmusic in de ochtendshow met Mattie en Marieke met een nieuw geluid.

Beeld: Qmusic