112

Jongen rijdt meisje van elf omver en verliest slipper tijdens vlucht

Politie Oss is op zoek naar een jongen die zondagmiddag een meisje van elf aanreed op zijn fiets. Het meisje raakte hierbij lichtgewond. De jongen liet haar hulpeloos achter toen hij bij iemand achter op de brommer sprong en vluchtte. Tijdens zijn vlucht verloor hij zijn slipper.

Gebroken bril

Het elfjarige meisje liep bij de botsing schaafwonden op en haar fiets en bril raakten beschadigd. De politie post een foto op Instagram waarop te zien is dat het frame van de bril van het meisje gebroken is.

De politie vraagt mensen die in de buurt van de Mondriaanlaan in Oss wonen en camera’s hebben hangen om zich te melden. Heb jij een jongen met één slipper aan zien rijden of andere tips voor de politie? Bel dan 0900-8844 onder vermelding van bvh-nummer 2020162514.

View this post on Instagram

#Oss – Getuigen gezocht! • Vanmiddag kregen onze collega's een melding van een aanrijding op de Mondriaanlaan te Oss. Hier was een meisje van 11 aangereden door een jongen op een fiets. • Direct na het ongeval is de jongen bij iemand achter op de brommer gesprongen en heeft de plaats van het ongeval verlaten. • Tijdens zijn vlucht heeft hij zijn fiets en slipper achtergelaten op de plaats van het ongeval. Ook liet hij het 11-jarige meisje in hulpeloze toestand achter. Het meisje had meerdere schaafwonden, een kapotte fiets en kapotte bril. • Wij zijn op zoek naar deze jongen. Ben jij of ken jij deze jongen bel dan 0900-8844 onder vermelding van bvh-nummer 2020162514. • Verder vragen wij mensen in de omgeving die camera's aan zijn/haar woning hebben hangen zich te melden. • #getuigenoproep #camerabeelden #RSCOOB #aanrijding #artikel7wvw #Oss

A post shared by Politie Oss (@politieoss) on

Foto: Politie Oss