Hart van Nederland-drone vliegt vandaag boven Meppel

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt vrijdagmiddag boven de regio Meppel in Drenthe. Tussen 14.00 en 16.00 uur filmt de drone jullie steunbetuigingen voor de mensen in de zorg, of voor familie, vrienden en andere dierbaren die we door corona nu even niet kunnen vasthouden en knuffelen.

Vertel ons hier wat je van plan bent en waar je gaat staan. Alles mag: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto’s. Wees lekker creatief! Maar gewoon zwaaien mag natuurlijk ook.

We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken. Als we langskomen bellen we je van tevoren. Heb je geen telefoontje gekregen? Dan komen we helaas niet langs. Vanwege de regels voor het vliegen met een drone zoeken we zoveel mogelijk adressen buiten de bebouwde kom.

Volg in ons liveblog het laatste nieuws over het coronavirus

Hart van Nederland-drone

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een andere provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Zaterdag doen we de provincie Overijssel aan en filmen we bij Nijverdal.

Eerste Paasdag zijn we in West-Brabant, in de regio Etten-Leur. Tweede Paasdag komen we naar Zeeuws-Vlaanderen. Dinsdag kunnen mensen in de regio Niekerk en Leek in Groningen hun boodschappen achterlaten.

Donderdag vlogen we met de drone over Urk en dat leverde weer prachtige plaatsjes op. Bekijk hieronder de beelden: