Vandaag vliegt de Hart van Nederland-drone boven Landgraaf

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt woensdagmiddag over de regio Landgraaf, in de provincie Limburg. Tussen 14.00 en 16.00 uur filmt de drone jullie steunbetuigingen voor de mensen in de zorg, of voor familie, vrienden en andere dierbaren die we door corona nu even niet kunnen vasthouden en knuffelen.

Vertel ons hier wat je doet en waar je staat. Alles mag: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto’s. Wees creatief! Gewoon zwaaien mag natuurlijk ook. We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken. Die bellen we allemaal van tevoren.

Ben je niet gebeld, dan komen we helaas niet langs. Vanwege de regels voor het vliegen met een drone zoeken we zoveel mogelijk adressen buiten de bebouwde kom.

Hart van Nederland-drone

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een andere provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Donderdag zijn we in de provincie Flevoland.

Afgelopen maandag vloog de drone boven het Noord-Hollandse Purmerend en dat leverde prachtige plaatjes op. Dinsdag vlogen we over Baarn en Soest in Utrecht. Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder.