Lifestyle & Entertainment

Ook einde voor Halloween Nights in attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum stopt vanaf woensdag met de Halloween Nights. In een persbericht laat het pretpark weten zich genoodzaakt te voelen de thema-avonden te stoppen vanwege het aanhoudende onbegrip. Eerder liet Walibi Holland al weten de beroemde Halloween Fright Nights te stoppen omdat de coronaregels niet konden worden gehandhaafd.

“Tijdens de Halloween Nights hebben wij de nodige extra maatregelen getroffen om deze avonden veilig en verantwoord plaats te laten vinden binnen de anderhalvemetersamenleving”, schrijft Toverland. Ze stellen dat de activiteiten ruim waren opgezet, er ‘sfeerbeheerders’ werden ingezet en er extra attracties in de buitenlucht waren.

Lees ook: Geen Fright Nights en Spooky Days meer in Walibi

Coronabewust

“Uit de eerste vijf avonden hebben wij samen met de lokale autoriteiten kunnen concluderen dat wij spannende, mooie en bovenal coronabewuste Halloween Nights hebben neergezet”, laat het attractiepark weten. “Wij zijn enorm trots op de Halloween Nights en vinden het bijzonder jammer dat we deze themabeleving moeten annuleren, zowel voor onze bezoekers als alle medewerkers en scare actors die er enorm hard voor hebben gewerkt om van de Halloween Nights een succes te maken.”

Toverland laat weten de komende dagen het attractiepark tot 20:00 uur open te houden. ‘s Middags gaan de Happy Halloween-activiteiten voor bezoekers tot 12 jaar vooralsnog gewoon door. Bezoekers die speciaal voor de Halloween Nights een kaartje hebben gekocht, kunnen deze als ‘normaal’ kaartje gebruiken of hun bezoek uitstellen tot Halloween 2021.