112

Fietsende man in Kapelle slaat vrouwen op de billen, politie zoekt hem

De politie onderzoekt verschillende meldingen van onzedelijk gedrag in Kapelle. Drie vrouwen zouden afgelopen weekend op hun billen zijn geslagen door een fietsende man.

De vrouwelijke slachtoffers meldden aan de politie dat de nog onbekende man op een donkergekleurde fiets fietste. Van de man is bekend dat hij mogelijk in de omgeving van het treinstation in Kapelle verbleef. Hij zou vorige week vrijdag 17 januari tussen 16.00 en 23.00 uur zijn gezien, aldus de melders.

Vrouwen die een soortgelijke ervaring hebben gehad met deze man, wordt opgeroepen zich te melden bij de politie. Ook is de politie op zoek naar getuigen van het onzedelijk gedrag en camerabeelden uit de omgeving van het station in Kapelle.

Zo ziet de man eruit

De verdachte is een blanke man die gekleed was in donkergekleurde kleding. Hij heeft een normaal postuur en is tussen 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft korte donkere haren waarbij de zijkanten zijn opgeschoren, bovenop zijn hoofd draagt de man zijn haar wat langer. Mogelijk fietst hij op een zwarte fiets zonder verlichting. De man zou ongeveer 30 jaar oud zijn.