De Hart van Nederland-drone is morgen in Etten-Leur, maandag in Zeeuws-Vlaanderen!

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt dit morgen boven West-Brabant. We gaan naar de regio Etten-Leur. Tussen 14.00 en 16.00 uur filmt de drone je steunbetuigingen voor de mensen in de zorg, of voor familie, vrienden en andere dierbaren die we door corona nu even niet kunnen vasthouden en knuffelen.

Vertel ons hier wat je doet en waar je staat. Alles mag: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto’s. Wees creatief! Gewoon zwaaien mag natuurlijk ook. We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken. Die bellen we van tevoren.

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Afgelopen zaterdag vloog de drone boven de regio Nijverdal in Overijssel en dat leverde bijzondere plaatjes op.

Tekst gaat verder onder de video.

Waar vliegt de drone nog meer?

Maandag (Tweede Paasdag) zijn we in Zeeuws-Vlaanderen. Na het paasweekend vliegen we in de buurt van het Groningse Leek (dinsdag 14 april) de Bollenstreek in Zuid-Holland (woensdag 15 april) en de Achterhoek (Gelderland).