112

Bizar: Automobilist in Denekamp krijgt al rijdend stenen door raam

Een bizar incident in het Overijsselse Denekamp. Een bestuurder van een bestelbus kreeg, tijdens het rijden, een steen door zijn ruit gegooid. Hierdoor verloor hij de macht over het stuur en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

De hulpdiensten kregen vrijdagavond omstreeks 23:15 uur een melding van een ongeval aan de Singravenstraat. Ter plaatse bleek een man gewond te zijn nadat hij met zijn bestelbus een boom heeft geramd.

Meerdere stenen

Tegenover de politie verklaarde de bestuurder van de bestelbus dat hij op de Singravenstraat werd ingehaald door een nog onbekende auto. De bijrijder van deze auto gooide tijdens het inhalen een steen door de zijruit én een steen tegen de vooruit van de bestelbus. Hierdoor verloor de bestuurder van de bestelbus de macht over het stuur en kwam in de berm tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Er is nog een poging gedaan om de andere automobilist te vinden maar dat draaide op niets uit. De bestelbus is afgesleept door een berger.

Beeld: SPS Media