Lifestyle & Entertainment

Youtubers Ties en Govert maken het goed: 'We proberen te genieten van Las Vegas'

Youtuber Ties Granzier heeft op zijn YouTube-kanaal laten weten dat het met hem en collega-Youtuber Govert Sweep goed gaat. Ze verblijven momenteel in een hotel in Las Vegas in afwachting van hun rechtszaak op maandag 16 september.

“Dit waren de meest hectische dagen die ik ooit van mijn leven heb mee gemaakt”, vertelt Ties op zijn YouTube-kanaal. “Het heeft een ongelofelijke impact op ons gehad en op thuis nog erger. We hebben een zogenaamde ‘bail out’ gedaan waardoor we tot maandag in ieder geval op vrije voeten zijn.”

Lees ook: Ouders opgepakte YouTuber Ties: ‘hopen op een goede afloop, maar dat hebben we niet in de hand’

Ties vertelt vervolgens aan de camera hoe onwerkelijk zijn eerste dag in de Amerikaanse gevangenis was. “Ik werd wakker om zes uur ‘s morgens in de cel. Het eerste wat ik deed was naar de leefruimte gaan, ontbijtje eten. Toen zag ik onze eigen hoofden, onze eigen pasfoto’s op de Amerikaanse tv!”

Rechtszaak

Maandag wordt het tweetal in de VS voorgeleid aan de rechter.  “We hebben een advocaat en gaan er zo goed mogelijk voorbereid naartoe. We gaan ervoor zorgen dat het gewoon goed komt.”

De Youtuber laat verder op YouTube weten zodra ze thuis zijn een video op te nemen die het verhaal van a tot z vertelt. Ties: “Tot die tijd proberen we nog wat te genieten van Las Vegas.”