Opmerkelijk

Winnaar Oudejaarstrekking bijna jaar later gevonden na landelijke zoektocht

Het kostte ze een bijna een jaar, maar na een landelijke zoektocht is een van de zes gezochte winnaars van de Oudejaarstrekking 2018 van de Staatsloterij terecht. De winnaar kocht het Oudejaarslot met een waarde van 50.000 euro vorig jaar bij de Primera in Vlissingen.

“Afgelopen week zijn we met de landelijke zoektocht gestart om de zes winnaars op te sporen”, vertelt Sander van de Vooren, woordvoerder van Staatsloterij. “Het is fantastisch dat wij nu een van de zes prijzen kunnen uitkeren aan de prijswinnaar. We hopen dat de andere vijf winnaars zich ook snel melden.”

Ludieke zoektocht

Volgende week vrijdag start de Staatsloterij een ludieke laatste poging, in de hoop ook de laatste vijf winnaars te traceren. De winnende loten zijn gekocht in Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught en Arnhem. De winnaars kunnen hun prijs nog claimen tot de klok twaalf uur slaat en het nieuwe jaar wordt ingeluid, op 31 december.

Lees ook: Heb jij vorig jaar een Oudejaarslot gekocht? Let dan op!

Samen met winkeliers waar de winnende loten zijn gekocht, gaat de organisatie met een megafoon de straten in. Daarbij zullen de winnende lotnummers door de straten schellen met daarbij een dringende oproep aan de prijswinnaars om zich voor het einde van het jaar te melden.