112

Wie is verantwoordelijk voor de dood van de 91-jarige Cornelia uit Den Haag?

Het lichaam van de 91-jarige Cornelia Van Geesbergen-Slootmaaker werd woensdagochtend 8 mei levenloos aangetroffen in een appartement aan de Erasmusweg in Den Haag. De politie houdt rekening met een insluiping of babbeltruc die de vrouw fataal is geworden.

Er zijn geen sporen die erop wijzen dat er is ingebroken. Wèl heeft mevrouw Van Geesbergen op dinsdagavond 7 mei tegen haar dochter gezegd dat er rond 22.15 uur nog iemand heeft aangebeld. Die persoon beweerde van de Thuiszorg te zijn.

Thuiszorg

Mogelijk heeft iemand zich die woensdagochtend wederom voorgedaan als van de Thuiszorg en heeft het slachtoffer die persoon toen wél binnengelaten. Het is ook mogelijk dat iemand die nacht of ochtend is binnengeslopen.

Mevrouw Van Geesbergen woonde aan de Erasmusweg in één van de portiekwoningen aan de kant met oneven huisnummers, tussen de Leyweg en de Ruinerwoldstraat.

Was u op 7 mei of ’s morgens op 8 mei in de omgeving van de Erasmusweg en is u iets opgevallen? Of weet of vermoedt u wat er is gebeurd met de vrouw? Geef uw tip door aan de politie; ieder detail is van groot belang.

Onbekende vrouw

Een getuige heeft op de hoek van de Erasmusweg, op de Ruinerwoldstraat, een onbekende vrouw zien staan. De politie wil graag met deze vrouw spreken. Het is niet gezegd dat deze vrouw iets met het overlijden te maken heeft, maar de politie wil graag weten wie zij is of wie haar ook gezien heeft.

De vrouw heeft een lichte tot licht getinte huidskleur en is mogelijk afkomstig uit Oost-Europa. Ze is vermoedelijk tussen 20 en 30 jaar oud, zo’n 1.60 à 1.65m lang en had een zwarte, gewatteerde en getailleerde jas aan. Ze had de capuchon strak om haar hoofd dichtgetrokken en droeg een zwarte, strakke broek.

Sieraden

Van het 91-jarige slachtoffer is een aantal gouden sieraden verdwenen: twee kettingen en twee armbanden. De armbanden had mevrouw Van Geesbergen die dag tijdens het winkelen nog gedragen.

Vragen

Wie weet wat er is gebeurd met de 91-jarige vrouw?
Wie heeft er iets opvallends gezien rond dinsdag 7 mei of woensdagochtend 8 mei in de omgeving van de Erasmusweg?
Wie weet waar de sieraden zijn en/of wie die heeft?
Wie weet wie de onbekende vrouw is of heeft haar ook gezien?