In welke auto's rijden Max & Lewis buiten het circuit?

Dat Max Verstappen en Lewis Hamilton hard racen op de circuits van de Formule 1 is geen verrassing. Maar hebben de Formule 1 coureurs eigenlijk een beetje smaak als het gaat om ‘normale’ personenauto’s?

Verstappen liet vaak in verschillende interviews al blijken dat hij niet zoveel met auto’s heeft. Het liefst pakt hij de scooter als hij bijvoorbeeld even boodschappen moet doen in zijn woonplaats Monaco. Zo vindt Verstappen sommige auto’s wel mooi, maar hij hoeft ze niet te kopen. Verstappen heeft sowieso weinig te klagen, want Red Bull werkt samen met Aston Martin. Daardoor hoeft Max weinig moeite te doen voor een mooi wagenpark.

Opvallend is dat Sebastian Vettel graag rijdt in een auto van de concurrent, namelijk Mercedes. Hij rijdt in een Mercedes SL 65 AMG. Deze auto heeft een nieuwwaarde van ongeveer 300.000 euro. Het is niet de enige auto van de Duitser, want hij houdt ook erg van oldtimers. Lewis Hamilton is gek op auto’s en heeft een luxeprobleem als hij ‘s ochtends zijn garage in loopt. Zo bestaat zijn wagenpark uit onder andere een McClaren P1, Shelby Mustang GT500 en een Mercedes Maybach S600. Welke zou jij kiezen?