Dieren

Rattenslang in de kraag gevat in Zwolle

Een rattenslang die al een maand rondspookte in de Zwolse wijk Stadhouderlaan is gevangen in een voortuin. De slang is gevangen door medewerkers van de dierenambulance en naar hun opvang gebracht.

Al op 19 juni werd melding gemaakt van de slang, maar toen konden medewerkers van de dierenambulance het reptiel niet vinden. Een buurtbewoner wist het dier op video vast te leggen terwijl hij over de weg kronkelde, maar verder ontbrak ieder spoor. Zaterdag was het dan eindelijk raak.

Van wie de slang is, is nog onduidelijk. Rattenslangen zijn wurgslangen maar zijn doorgaans ongevaarlijk.

Wie is zijn slang kwijt? (Omgeving Stadhouderlaan Zwolle- Zuid )

Afgelopen woensdag kregen wij een melding van een automobiliste die iets over de weg heen zag kruipen aan de Stadhouderlaan in Zwolle. Het bleek een slang te zijn. De meldster heeft contact gezocht met onze Dierenambulance om dit te melden. Wij hebben helaas verder GEEN informatie of zicht meldingen gehad over de slang.Later kregen wij een email gestuurd met het onderstaande filmpje. Ben of ken jij de eigenaar van de slang? Neem dan contact op met de Dierenambulance Zwolle via 06-251 20 505. Bij aantreffen van de slang kunt u contact opnemen met Dierenambulance Zwolle via 06-251 20 505.

Geplaatst door Dierenambulance Zwolle op Woensdag 19 juni 2019