112

Politie plukt jongens van dak die 'McDonald's van de bovenkant wilden zien'

Agenten in Nijmegen kregen in de nacht van maandag op dinsdag een vreemde melding. Een bewoonster van de Tweede Walstraat hoorde namelijk voetstappen op haar dak. Ze was zo bang, dat ze haar huis ontvlucht was.

De opgeroepen agenten gingen direct op onderzoek uit en troffen op het dak twee jongens aan met hun capuchon over hun hoofd. Nadat de twee van het dak gehaald waren, vertelden zij de reden van hun geklauter. Ze hadden wat gedronken en wilden de McDonald’s eens van de bovenkant zien.

De jongemannen van 18 en 20 jaar zijn meegenomen naar het politiebureau en naar huis gestuurd met een bekeuring voor baldadigheid.

View this post on Instagram

Rond 3 uur kregen wij een melding dat iemand voetstappen en stemmen op het dak van haar woning aan de Tweede Walstraat had gehoord. De bewoonster was uit angst haar woning uitgevlucht. Wij zijn vervolgens met haar naar binnen gegaan en zijn het dak opgegaan. Hier troffen wij tot onze verbazing 2 jongens aan die beiden hun capuchon over hun hoofd hadden en kennelijk hoopten dat we ze niet zouden zien. Beiden zijn door ons van het dak afgehaald. Ze gaven aan dat ze wat gedronken hadden en de Mc Donalds eens van de bovenkant wilden zien. Ook boden ze hun excuses aan de meldster aan. Beide jongemannen (18 en 20 jaar) zijn meegenomen naar het politiebureau waar ze met een bekeuring voor baldadigheid heen zijn gezonden. #dakhazen #klimmen #jemoeterdelolvaninzien #mcdonalds #studentenleven #volverrassingen #baldadigheid #schrikvanjeleven #nijmegen #nijmegencentrum #tweedewalstraat #aanhouding #024 #instacops #instapolitie #instapolice @politienijmegennoord

A post shared by Politie Nijmegen (@pol_nijmegen) on