Opmerkelijk

Oeps, foutje bedankt! Arrestatieteam valt verkeerde woning binnen

Het zal je maar gebeuren, dat je lekker ligt te slapen en dat de politie opeens met een heus arrestatieteam met een kettingzaag en automatische wapens je slaapkamer binnenvalt. Schiedammer Henk Salari kan het nog steeds niet geloven dat dit hem en zijn vriendin Tessa overkwam.

Het was een foutje, de politie was op zoek naar zijn buurman. ‘Fouten maken is menselijk’, vergoelijkt Henk. Maar nog steeds slapen de twee niet goed. Bij elk geluidje dat ze horen zitten ze rechtop in hun bed.

Buurman

Aanleiding voor de inval was een melding die bij de politie binnenkwam. Er zou een man tegen zijn wil worden vastgehouden. Vervolgens kwam er een melding binnen dat er mogelijk geschoten zou zijn in een woning aan de Rozenburgsestraat. In hun zoektocht naar de dader vielen ze per ongeluk het huis van de nietsvermoedende Henk en Tessa binnen.

Uiteindelijk is de politie ook bij het juiste adres naar binnen gegaan. Daar is een 52-jarige man aangehouden.

Foutje bedankt!

Maandag stond de politie opnieuw in het huis van het stel. Dit keer voor excuses, een goed gesprek en om afspraken te maken over hoe en wanneer de schade wordt aangepakt.