Opmerkelijk

Moeder radeloos na uit de hand gelopen Sweet Sixteen van dochter

Wat een fantastisch Sweet Sixteen-feestje moest worden voor Jamy uit Rozenburg, eindigde in een ware nachtmerrie. Afgelopen zaterdag begon het huisfeestje om halfzeven ‘s avonds en een van de vriendinnen van Jamy deelde de uitnodiging op social media. Dit bericht werd snel verspreid en belandde uiteindelijk bij ongenode gasten.

Zij crashten het Sweet Sixteen feestje met een grote groep jongens en brachten vernielingen aan en hebben onder andere mobiele telefoons gestolen.

Vuurwerk in huis afgestoken

Moeder Samantha is ten einde raad: “Mijn dochter heeft nog geprobeerd de ongenode gasten het huis uit te krijgen maar dat was een hopeloze zaak. Deze gasten hebben vuurwerk afgestoken in mijn huis, mijn tv is kapot en eigenlijk is mijn gehele interieur is kapot. Daarnaast hebben ze heel veel spullen gestolen zoals mijn laptop waar babyfoto’s van mijn kinderen op stonden, maar ook mobiele telefoons en bankpassen. Teveel om op te noemen.”

Niet verzekerd

De politie heeft uiteindelijk een verdachte aangehouden en die wordt binnenkort voorgeleid. Maar dat is maar een jongen van de grote groep. Moeder Samantha zit in zak en as want door een recente scheiding is zij ook niet verzekerd voor de schade. Ook wil zij waarschuwen voor het delen van uitnodigingen van feestjes, want voor je het weet staan er ongenode gasten op de stoep…

Inmiddels is er een crowdfundactie voor Jamy en Samantha opgestart, zodat ze hun gesloopte of gestolen spullen kunnen vervangen.