Gezondheid

Michel breekt kaak op meerdere plaatsen na plotselinge mishandeling

De 38-jarige Michel hoopte zondag lekker uit te kunnen brakken na een leuke stapavond in het centrum van het Gelderse Tiel. In plaats daarvan belandde hij die dag echter op de operatietafel nadat hij zwaar werd mishandeld toen hij buiten Danscafé De Kikker een sigaretje stond te roken.

Twee personen bleken hem daar rond 04.00 uur zo ernstig toegetakeld te hebben dat hij zijn kaak op maar liefst drie plekken brak.

‘Uit het niets’

Michel weet nog steeds niet waarom ze hem moesten hebben. ”Terwijl ik sta te roken kijk ik blijkbaar naar een persoon die daar staat. Die zegt: ‘wat kijk je naar me’. Ik reageer daar verder niet echt op en ik word dan in mijn gezicht geslagen”, vertelt hij verder.

Het blijft niet bij die ene klap. ”Op hetzelfde moment trapt een andere jongen mij onderuit en als ik dan op de grond lig wordt er door nog een andere jongen in mijn gezicht getrapt. Bebloed sta ik op, de daders zijn gelijk gevlucht en tot op heden is er nog geen spoor van ze.”

Metalen plaat

Michel wordt gewond naar het het ziekenhuis gebracht en daar moet hij onder het mes. ”Na de operatie is alles weer op zijn plek gezet en nu zit er een metalen plaat onder in mijn kaak. verder zijn mijn kaken vast gezet en moet daar 6 weken mee rond lopen. Ik hoop dat ik ooit weer gevoel in mijn gezicht krijg. Het had allemaal heel anders af kunnen lopen en ben blij dat ik dit heb overleefd.”

Michel hoopt dat de daders snel worden opgepakt en doet zijn best om meer over ze te weten te komen. Donderdag gaat hij aangifte doen.

Camerabeelden

Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat de camerabeelden inmiddels zijn veiliggesteld. Die worden nu onderzocht. Ook zijn kort na het incident de gegevens genoteerd van mensen die voldeden aan het signalement van de verdachten.