112

Fietsend meisje (17) belaagd en betast in Wervershoof, dader op de vlucht

Een 17-jarig meisje is in de nacht van maandag op dinsdag belaagd door een onbekende man in het Noord-Hollandse Wervershoof. Hierbij is zij ook onzedelijk betast. De politie is op zoek naar getuigen.

De meisje fietste rond 01.00 uur over het Waterkeringspad in de richting van Medemblik toen zij uit het niets werd belaagd door een onbekende man. Toen ze op de grond lag, begon de man haar te betasten. Voorbijgangers kwamen tussenbeide waarna de man op de vlucht sloeg. Hij fietste weg in de richting van Medemblik.

Getuigen in Wervershoof

De politie is nog op zoek naar andere getuigen, waaronder een auto die mogelijk is langsgereden. De politie geeft op haar website een signalement van de verdachte. Het zou gaan om een man tussen de twintig en vijfentwintig jaar, met een licht getinte huidskleur, donker kort haar en volledig witte kleren.

Heeft u iets gezien, informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Heeft u informatie maar wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.