Zo mis je niks van de Grand Prix van België

Dit weekend reizen duizenden Nederlanders weer af naar het circuit van Spa-Francorchamps in België. Zondag start Max Verstappen in de grote prijs van België. Wil jij niets van de race missen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want Hart van Nederland doet uitgebreid verslag van de Formule 1 Grand Prix van België. Zo kun je bijvoorbeeld op meerdere momenten naar een livestream Formule 1 Spa kijken.

Livestream Formule 1 Spa

Tijdens het hele evenement praten we je regelmatig bij via een speciale livestream Formule 1 Spa op Facebook. Zorg dat je onze pagina liket en volg alles rondom de Formule 1 Grand Prix van België live.

Ook zal je op Facebook en hier op de site de video’s van PITSTOP vinden, waarin we inzoomen op alles rondom de fans op het circuit van België.

Op Instagram plaatsen we daarnaast gedurende de hele dag korte updates in onze stories. Volg ons op Instagram en beleef de race en alles eromheen.

Uiteraard plaatsen we al het nieuws rondom de Formule 1 in Spa op onze website. We hebben een speciale pagina gemaakt, waar je alle berichten bij elkaar kunt vinden. En op tv doen we dagelijks verslag in onze uitzendingen. Vrijdag om 19.00 en  22.30 uur, in het weekend om 22.30 uur.

Formule 1 Spa favoriet van Max

In de eerste helft van dit Formule 1-seizoen boekt Max Verstappen succes na succes. De Limburger won twee races, eindigde altijd in de top-5 en staat nu op plek drie in het WK-klassement.

Spa-Francorchamps is het favoriete circuit van Max Verstappen. “Mijn lievelingsbaan. Het is een fantastisch parcours met al die snelle bochten. Het is een genot om er te rijden,” liet hij eerder weten op de website van zijn team.

Verstappen hoopt weer op de steun van de Oranje-supporters, die meestal massaal aanwezig zijn in België. Dat was in Oostenrijk ook het geval: “Het is ongelooflijk om zoveel steun te hebben. Het geeft je positieve energie voor de race. Je probeert de fans een goed resultaat te schenken. Het is mij nu al twee jaar op rij gelukt om daar te winnen.”

Formule 1 pitstop

Vlak voordat racefans vrijdagochtend de Belgische Formule 1-files induiken, kunnen ze op parkeerplaats Knuvelkes nog even ontspannen. Weggebruikers krijgen er gratis koffie en ontbijt. Verder is er ander vertier.

De organisatie verwacht de meeste aanloop ‘s ochtends: “De ervaring leert dat rond 8.00 uur het drukste moment is. Veel fans willen de eerste vrije training niet missen en willen dus om 11.00 uur op het circuit zijn.’