112

Lachgas gevonden in auto die bedrijfspand Den Bosch inreed

In de auto die donderdagavond een kantoor in Den Bosch binnenreed is een cilinder met lachgas aangetroffen. De bestuurster heeft een blaas- en speekseltest moeten afleggen. Ze zegt zich niets meer te kunnen herinneren.

De 36-jarige vrouw uit Den Bosch reed donderdag rond 23.40 uur met haar auto door de gevel van het pand aan de Rietveldenweg. De schade is groot, door de klap zit er een gapend gat in de voorkant van het pand.

De politie heeft de auto in beslag genomen. Daarin werd een cilinder met lachgas gevonden, deze is ook in beslag genomen.

Lees ook: Instagramberichten moeten verkeersongelukken door lachgas voorkomen

De bestuurster raakte door het ongeval gewond en werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Daar heeft zij een blaas- en speekseltest afgelegd. Ook is er bloed bij haar afgenomen. De vrouw heeft verklaard zich niets van het ongeluk te kunnen herinneren.

In het ziekenhuis probeerde een man zich met het lopende onderzoek te bemoeien. De 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats kon zich niet legitimeren en is aangehouden. Bij zijn aanhouding bleek hij een zakje bij zich te dragen. Mogelijk zat daar drugs in.

Beelden: Reality Photo