Opmerkelijk

'Huiselijk geweld' blijkt woedende man na verloren potje FIFA

Een melding van huiselijk geweld bij de politie Utrecht liep donderdagmiddag net even anders dan verwacht. De buren deden een melding van geluidsoverlast, waarbij veel geschreeuw werd gehoord.

Agenten gingen met loeiende sirenes op de melding af en bereidden zich op het ergste voor. Wat bleek? De bewoner had een potje FIFA verloren en vond dat zo verschrikkelijk, dat hij de boel bij elkaar schreeuwde.

De politie vond het overigens geen probleem en bedankte de melder zelfs. “Enorm bedankt voor het bellen. Gelukkig was er niks aan de hand, maar huiselijk geweld is iets wat helaas vaker voorkomt dan je denkt”, aldus de politie Utrecht-Noord op Instagram.

View this post on Instagram

Spoedrit ivm melding huiselijk geweld waarbij veel geschreeuw werd gehoord. Uiteindelijk bleek dat de bewoner verloren had met #fifa! Melder enorm bedankt voor het bellen. Gelukkig was er nu niks aan de hand maar #huiselijkgeweld is iets wat helaas vaker voorkomt als je denkt. . Hoor je vermoedelijk huiselijk geweld bij je buren bel aub 📞112! Met 1 telefoontje kun je het verschil maken voor iemand! Mocht je een situatie in jouw eigen omgeving willen bespreken of advies willen over een situatie huiselijk geweld, dan kun je ook contact opnemen met Veilig Thuis, (voorheen Steunpunt Huiselijk Geweld & Advies- en Meldpunt kindermishandeling) op 0800-2000 (24/7 bereikbaar). #jijkunthetverschilmaken #stophuiselijkgeweld ^RD ^MG

A post shared by Politie Utrecht Noord (@pol_politieutrechtnoord) on