112

Groep laffe jongeren mishandelen vrouw met schaar en scheermes

Een vrouw is vorige week, op klaarlichte dag mishandeld door een groep jongeren. De mishandeling gebeurde op donderdag 12 september rond 15.00 uur in Maastricht maar het bericht werd pas gisteren gedeeld via Facebook.

De vrouw fietste rond 15.00 uur op de Molenweg richting Rothem toen de groep jongeren haar lastig begonnen te vallen.

Bewerkt met schaar en scheermes

Met drie brommers versperden zij de weg zodat zij er niet langs kon. Vervolgens werd de vrouw, met geweld, aan haar haren van haar fiets getrokken. Daarna knipte de daders stukken van haar haar er af. Een van de jongens heeft tijdens de mishandeling ook haar arm bewerkt met een scheermes. Zij is is ook is haar gezicht gestompt.

De jongens gingen er op hun brommers vandoor toen zij in de verte een auto aan zagen komen. Volgens het slachtoffer reden zij in de richting van de wijk Amby. De jongens droegen geen helmen.

Schuldgevoel

De politie heeft de mishandelaars nog niet op weten te sporen. De politie is nu naarstig op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben en meer informatie hebben over de laffe mishandeling. Ook wordt er een beroep gedaan op de daders. ”Ben je dader en heb je last van je schuldgevoel? Ben een man en meld je!” schrijft de politie onderaan het bericht.