Geen kaartje kunnen krijgen voor Zandvoort? Er zijn nog genoeg alternatieven

Met ruim een miljoen geïnteresseerden voor de tickets van de Grand Prix Zandvoort 2020, werden logischerwijs veel mensen teleurgesteld met het bericht dat ze zijn uitgeloot. Toch is er een alternatief om Max Verstappen live in actie te zien, maar je moet er wel iets verder voor reizen.

De kaarten voor de races in Hockenheim, Spa-Francorchamps en Boedapest zijn namelijk allemaal nog via de officiële kanalen beschikbaar. Voor de Grand Prix van Hockenheim aankomend weekend zijn alleen de kaarten in de goedkoopste prijscategorie (119 euro) uitverkocht. Vanaf 170 euro heb je alsnog een ticket. Ook voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps zijn nog genoeg kaarten beschikbaar, vanaf 140 euro kun je namelijk al voorzien zijn.

Leuk feitje: Spa-Francorchamps biedt het publiek de mogelijkheid om boven de paddock (waar de bandenwissels plaatsvinden) naar de race te kijken. Het kost je alleen wel een slordige 4.000 euro voor het hele weekend, dus mocht je nog vakantiegeld over hebben..

Goedkope optie

Als je toch niet al je geld wil uitgeven aan een duur Formule 1 kaartje, dan is Boedapest de goedkoopste optie. Dit circuit biedt staanplaatsen aan voor slechts 90 euro, maar goed zicht is niet gegarandeerd. De kaarten voor deze race in het eerste weekend van augustus zijn bijna uitverkocht, dus mocht je in de buurt zijn: wees er snel bij.