Sport

Fotoserie: Dit was de Grote Prijs van Hongarije

Het bloedstollende duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton was de rode draad doorheen de Grote Prijs van Hongarije. De Brit trok uiteindelijk aan het langste eind, maar was na afloop vol lof over zijn Nederlandse tegenstander. De race leverde uiteraard ook weer fraaie plaatjes op. Wij selecteerden de mooiste beelden van dit weekend.

Start!

Max Verstappen startte goed en wist de rest knap voor te blijven bij de eerste bocht.

 

Oranje Boven

Er stonden ook dit weekend weer veel Nederlanders langs de Hungaroring, zij zagen Verstappen op zaterdag de pole pakken.

Titanenstrijd

Verstappen en Hamilton waren aan elkaar gewaagd dit weekend. Hier legt de Brit het vuur aan de schenen van de Nederlander.

Vier ronden

Verstappen reed tot op vier ronden van de finish aan de leiding.

Finish

Uiteindelijk moest Verstappen zijn meerdere erkennen in Hamilton. Toch was hij na afloop tevreden over zijn prestatie. Zijn team stond bij de finish te applaudisseren.

Knuffel

Het respect tussen Verstappen en Hamilton was na afloop van de race groot. Zo was er tijd voor een innige omhelzing op het podium.

Recordhouder

Na het titanenduel met Verstappen mocht Lewis Hamilton juichen op het podium. Hij won al voor de zesde keer op de Hungaroring: een record.

Proost!

En uiteraard was er ook tijd voor Champagne!