Lifestyle & Entertainment

Fans wachten prins Harry in Den Haag op met cadeau's voor royal baby

Een handjevol fans van prins Harry en de pasgeboren royal baby stond vanmorgen te trappelen bij de kick-off van de Invictus Games in Den Haag. Met cadeautjes wachtten ze de kersverse vader op.

Het is het eerste publieke optreden van de Britse prins, die maandag vader werd. Zijn vrouw Meghan Markle en hij gaven hun zoontje de naam Archie Harrison Mountbatten-Windsor en genieten met volle teugen, maar vandaag moet er weer gewerkt worden.

Mooi cadeau gekocht

De fans zijn dolblij dat Harry naar Nederland is gekomen. “Ik ben heel blij dat ‘ie komt, ondanks de geboorte van zijn zoon”, vertelt fan Arno Tax. “Ik heb een heel mooi cadeau gekocht voor Archie. Het hoort bij het werk en ik denk dat de Invictus Games diep in zijn hart zitten omdat hij ze heeft opgericht.”

De fans hopen op een momentje met de prins. Arno: “Ik hoop mijn cadeau te overhandigen en ik wil graag op de foto met hem.” Een andere fanatiekeling hoopt op een selfie, maar of dat lukt?

Gewonde militairen

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor lichamelijk en psychisch gewonde militairen. Prinses Margriet en prins Harry zijn aanwezig bij de aftrap. Prinses Margriet is benoemd tot erevoorzitter van het Comité van Aanbeveling van de Invictus Games Den Haag 2020. Verder zal ook burgemeester Pauline Krikke van Den Haag aanwezig zijn.