112

Chaos bij magazijnuitverkoop van Blokker: politie moet ingrijpen

Chaos bij het magazijn van Blokker in Gouda, waar vrijdag een grote uitverkoop was. Er kwamen veel meer mensen op af dan verwacht, wat zorgde voor files, lange rijen en zelfs vechtpartijen waar de politie aan te pas moest komen.

In het magazijn waren diverse tuinartikelen te koop tegen hoge kortingen. Honderden mensen kwamen op de sale af en toen de tuinsets snel uitverkocht bleken, werd het een puinzooi. “Net op tijd weg van de verkoop. Konden niet naar binnen vanwege flauwgevallen personen. Mensen vechten om tuinsets. Er zou genoeg voorraad zijn, niet dus! Slecht georganiseerd Blokker”, twittert een ontevreden klant. (tekst gaat verder onder tweet)

https://twitter.com/boernam/status/1134391274008666113

Toen er vijfhonderd mensen binnen waren, de voorraden uitverkocht raakten en buiten nog eens honderden mensen in de rij stonden, werd de sfeer grimmig. Medewerkers moesten zelfs de politie inschakelen om de boel te sussen. Ook op de omliggende wegen vanaf de A12 liep het helemaal vast vanwege de sale.

Niet verwacht

Blokker laat in reacties op Twitter weten dat ze de grote toeloop niet verwachtten. “Pas geleden hebben wij een soortgelijke actie gehad waar geen problemen waren. De drukte zagen wij daarom niet aankomen. Excuus namens Blokker!” Inmiddels is het magazijn gesloten.

Foto: Twitter.com/Maz_othfc