Dieren

Casper maakt furore met eigen kookshow voor dieren op YouTube

Casper Kroeze is, naar eigen zeggen, de eerste tv-kok die een kookshow heeft waarin hij gerechten maakt voor dieren.

Achter de toonbank van dierenspeciaalzaak Reerink in het Overijsselse Oldenzaal bereidt hij gerechten die mensen voor hun huisdier kunnen maken. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.

”Hemelse Adem”

In enkele minuten maakt Casper een heerlijk maaltijd klaar voor je trouwe viervoeter. En thuis kan je makkelijk mee doen.

Wat je denken van een speciale salade voor konijnen, cavia’s of hamsters? Heb je een hond maar kan hij/zij wel iets frisser uit zijn of haar mond ruiken? Maak dan eens een lekkere ”Hemelse Adem-kong”. Of wat te denken van een steak tartaar in een ‘hondenjasje’?

Artikel gaat verder onder de video’s


Bekijk hieronder hoe je een lekkere Surf n’ Turf maakt voor je hond:


Of wil jij je konijn of cavia wel eens iets anders geven dan een saaie wortel? Maak dan een frisse salade? Casper vertelt hieronder hoe je dat aanpakt:


Geintje

Het begon als geintje met een filmpje op Facebook maar de reacties zijn zo positief dat hij nu een eigen kanaal is begonnen op YouTube ‘Koken met Casper’.

Casper wilde vroeger kok worden. Hij droomde vroeger van zijn eigen kookprogramma. En die droom is dus nu, in een ietwat andere vorm, uitgekomen.