Opmerkelijk

C2A: Na 30 dagen rijden op Antarctica, komen ze eindelijk naar huis

Het team van Clean2Antarctica is niet langer op Antarctica. De expeditie van Edwin en Liesbeth zit er definitief op. Afgelopen weekend konden de expeditieleden mee op een vlucht van Antarctica terug naar de bewoonde wereld.

Op dit moment zijn ze nog in Chili en komen daar een beetje bij van hun unieke ervaring, want zoals ze zelf zeggen: “We hebben wel echt wat neergezet.” Aankomende donderdag zullen Edwin en Liesbeth weer voet zetten op Nederlandse bodem.

Het Clean2Antarctica project:

Het project Clean2Antarctica is een unieke expeditie richting de zuidpool en weer terug. Expeditieleider Edwin ter Velde onderneemt dit samen met zijn vrouw Liesbeth. De expeditieleden rijden op Antarctica met hun zelfgebouwde wagen van afvalplastic die rijdt op zonne-energie.

Het doel van het Clean2Antarctica project is om mensen te inspireren om minder weg te gooien en beter voor onze aarde te gaan zorgen. Edwin en Liesbeth ter Velde streven naar een meer circulaire samenleving en alleen dat kunnen we samen creëren.

Elke vrijdag om 17:00 uur verschijnt op hartvannederland.nl en op de Facebookpagina van Hart van Nederland het laatste nieuws over deze expeditie.

In deze 36e wekelijkse update:

  • Edwin en Liesbeth acclimatiseren in Chili, hoe kijken ze terug op de expeditie?
  • In Nederland maken ze zich klaar voor de terugkomst van Edwin en Liesbeth

Volgende aflevering: vrijdag 11 januari 2019 zie je om 17:00 uur de allerlaatste Clean2Antarctica update.