112

Busra verloor broertjes, neefje en verloofde bij crash A12

De vrouw die haar broertjes, neefje en verloofde verloor bij een heftig ongeluk op de A12, wordt op Facebook overspoeld met steunbetuigingen. Busra blikt in een bericht op haar pagina terug op de laatste momenten met haar geliefden.

“Gisteren had ik één van de mooiste dagen van mijn leven met mijn man, twee liefste broertjes en mijn neefje”, schrijft Busra. Haar verloofde Joey zou na het hennafeest van de aanstaande bruid nog wat gaan drinken met de broertjes en het neefje van Busra. “Ik wilde dit niet van jullie afnemen en liet jullie gaan. Als ik de tijd terug kon draaien had ik dat nooit gedaan”, schrijft ze.

Lees ook: Vier doden bij ongeval op A12 bij Den Haag

In de nacht van dinsdag op woensdag reed de auto met de vier jonge mannen op de A12 in Den Haag tussen de vangrail en de geluidswal. Bij de harde klap kwamen Busra’s verloofde Joey (26), haar broertjes van 16 en 21 en haar 18-jarige neef om het leven.

Voor altijd

Busra schrijft lovende woorden over haar grote liefde Joey. “De liefde van mijn leven. Je zei voordat je wegging: ‘Buss, beloof me dat dit voor altijd is.’ Wat wij hadden dat had niemand, jij en ik weten dat.” Ook deelt ze foto’s van de feestelijke avond met de belangrijkste mannen in haar leven. Op het bericht is inmiddels al duizenden keren gereageerd.

Wat moet ik zonder jullie?

Haar laatste woorden gaan over de band die ze met haar broertjes en neefje had. “Jullie zeiden me altijd: ‘Ik weet niet wat ik zonder jou moet Buss.’ Wat moet ik zonder jullie? Het huis is zo leeg zonder jullie drietjes. Ik hou van jullie, voor altijd.”

Foto: Regio15.nl