112

Verkeersruzie Alkmaar: woedende man mishandelt automobilist bij rood stoplicht

In Alkmaar is een verkeersruzie flink uit de hand gelopen. Voor een rood stoplicht viel een man een andere automobilist aan terwijl die nog in zijn auto zat. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen.

De ruzie vond zondagmiddag plaats rond 16.00 uur in de buurt van het AZ-stadion. Op beelden die woensdag op de website Dumpert werden geplaatst is te zien dat de agressieve man flink tekeergaat tegen iemand in een witte auto. Enkele omstanders proberen hem tevergeefs tegen te houden. Het is niet duidelijk hoe het slachtoffer eraan toe is.

De politie werd tijdens de ruzie gewaarschuwd en heeft met beide partijen gesproken. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte gedaan. “We gaan hem nog een keer vragen of hij dat alsnog wil doen”, zegt een woordvoerder.

Ook aanleiding verkeersruzie op beeld

In het filmpje is ook te zien hoe de ruzie ontstaat. De beelden zijn gemaakt vanuit een auto die achter de twee kemphanen rijdt. In de video is te zien dat de bestuurder van de witte auto probeert in te halen over een doorgetrokken streep. Waarschijnlijk is dat de reden waarom de andere automobilist zo kwaad is.

Wanneer beide auto’s voor een rood stoplicht stoppen, gaat het mis. De agressieve weggebruiker stapt uit en loopt naar de witte auto om verhaal te halen. Vervolgens trekt hij het portier open en begint hij in te trappen op de bestuurder van de wagen.

De beelden zijn inmiddels al ruim 150.000 keer bekeken op Dumpert.

Beeld: Dumpert.nl