112

Politie zoekt belangrijke getuige aanrijding Oss

De politie heeft inmiddels zeven bruikbare tips binnen over de doorrijder die tijdens nieuwjaarsnacht een spoor van vernieling achterliet in Oss. Niet alleen liet hij een 28-jarige vrouw hulpeloos en zwaargewond achter nadat hij haar schepte, ook was hij waarschijnlijk betrokken bij twee andere aanrijdingen.

Familie van het slachtoffer heeft een kenteken overhandigd van de vermoedelijke bestelbus. Dat bevestigt de politie.

“Het is de vraag of dit ons bij de bestuurder kan brengen”, laat woordvoerder Els Reijnders weten aan Hart van Nederland. De politie roept de bestuurder van de bus dringend op zich te melden. Ook zijn ze nog op zoek naar een getuige die mogelijk iets gezien heeft van een ongeluk iets eerder die nacht.

“We zijn specifiek op zoek naar een jongeman met een fiets die die bewuste nacht bij de rotonde aan de Berghemseweg het ongeluk waarschijnlijk heeft zien gebeuren. Hij is daarna blijkbaar in een cafe daar in de buurt nog geweest. Deze jongeman kan een heel belangrijke getuige voor ons zijn”, aldus Reijnders.

Het slachtoffer liep een zware hersenschudding op en heeft kneuzingen over haar hele lichaam. Inmiddels heeft ze wel het ziekenhuis verlaten.